Bloggnorge.com // www.verdensrommet.bloggnorge.no
Start blogg

www.verdensrommet.bloggnorge.no

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Fakta om planetene

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. juni , 2015 kl. 14:28

Merkur: Merkur er den planeten som ligger nærmest sola. Den er også den minste planeten. Merkur er en stein-planet. Merkur er bare 0,4 astronomiske enheter fra sola,(1 astronomisk enhet er 150 millioner kilometer og jorda er 1 astronomisk enhet fra sola).

Venus: Navnet til Venus stammer fra den romerske gudinnen. Venus blir ofte kalt Jordas søster på grunn av de mange likhetene den har i forhold til Jorden. Venus er steinplaneten som ligger nest nærmest Sola.

venusmain

!ikke vårt bilde! http://www.bobthealien.co.uk/venusmain.pngMerkur_me2 !ikke vårt bilde! http://vignette2.wikia.nocookie.net/masseffect/images/9/94/Merkur_me2.jpg/revision/latest?cb=20100729120527&path-prefix=de

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.